Beste bezoeker, het Multi SkillZ Academy aanbod voor kinderen (en hun ouders) is verschillend naargelang de locatie. Vind de Multi SkillZ Academy in jouw buurt via de Contact-pagina en surf naar de specifieke website voor het aanbod. Volg ons op onze Multi SkillZ Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van onze initiatieven. Wens je algemene info? Stuur een mailtje naar ons algemeen secretariaat via multiskillz@sporta.be

Aanbod...

Multi SkillZ Academy, waar plezier bewegen is

Vind je bewegen leuk? Wil je fitter worden? Wil je graag je talenten ontdekken of gewoon met plezier een uurtje recreatief sporten?

Een Multi SkillZ Academy zet iedereen op een leuke manier in beweging via de all-in-one-sportformule. Een unieke methode die jou via creatieve oefenstof en uitdagende spelvormen gek maakt van bewegen! Dit sportondersteunend concept creëert een mooie basis om te starten of is de perfecte aanvulling op je favoriete sport.

Wij bezorgen je het leukste beweegmoment van je week!

Multi SkillZ Kids Lessen 5 – 12 jaar

Op zoek naar een plaats waar je kind leert en ondertussen energie kwijt kan? Waar het kan uitproberen en ontdekken wat hij of zij leuk vindt?

Multi SkillZ Kids zet kinderen in beweging en ontwikkelt de basisvaardigheden voor elke sport. De Multi SkillZ Coach begeleidt je kind naar een brede motorische basis en gezonde levensstijl. Ook sociale ontwikkeling staat bij Multi SkillZ centraal: je beweegt samen met respect voor elkaar, je leert samenwerken.

Niemand staat aan de zijlijn!

Multi SkillZ Family Lessen kind + ouder

Weinig tijd om én je kind naar het sporten te rijden, én samen quality-time door te brengen, én nog eens zelf te sporten? Dan doe je toch gewoon mee aan de Multi SkillZ Family!

Sport samen met je kind, geniet van het bewegen en van elkaar. Je ziet je kind groeien door de interactie met papa/mama, en ondertussen ben je zelf actief aan het sporten.

Je schrijft in als koppel (kind & ouder). Het is mogelijk om zowel papa als mama op te geven, zodat je kan afwisselen.

Dit sportuurtje zal je al snel niet meer willen overslaan…

Multi SkillZ Beweegkampen tijdens vakantieperiodes


Multi SkillZ zet je kind centraal.

Spelenderwijs bewegen, leren en samenwerken onder leiding van professionele Multi SkillZ Coaches.

Met dit uniek beweegkamp-concept wil Multi SkillZ kinderen motorisch ontwikkelen en vaardigheden voor het leven meegeven: samenwerken, respect, fair play, zelfvertrouwen,... Op een ongedwongen en speelse manier tijdens een gezonde en vooral leuke beweegweek!

Wat denk je, iets voor jouw kind?

Andere initiatieven...

Multi SkillZ Coaches
Opleidingen
Multi SkillZ DrillZ en Tutorials videoplatformen
Start zelf
een Academy
Sportspecifieke Multi SkillZ videoplatformen
back to top